Organisation & Förändring 
Pahlman AB 
Kontakt

Mot nya horisonter.


Mats Pahlman

Jag är jurist/förhandlare med bred erfarenhet ifrån ett stort antal omorganisationer och individärenden. Jag erbjuder stöd både i det förebyggande arbetet, likväl som i genomförandet och den verkställande fasen. Mitt fokus är de mest väsentliga beståndsdelarna - personalen och relationen dem emellan, i goda tider såväl som sämre tider. Förändringsledning baserat på kunskap och erfarenhet - men inslag av personlig mental träning och respekt för det lilla stegets kraft.

Erbjudandet i korthet.

Arbetsrätt & Arbetsmiljörätt

Jurist med lång och kvalitativ erfarenhet från förhandling, omorganisation, individsamtal och förändringsledning med målet att skapa mervärde och framgång.


Kompetensutveckling

Kurshållare, föreläsare, rådgivare, konferencier och moderator med ett stort antal framgångsrika events bakom mig, både analoga och digitala.

HR- support

Skapa eller uppdatera policies, jobba förebyggande, stötta i planering av indvidärenden eller omorganisationer. Coach eller personlig mental träning. JTI kartläggning av personalen m.m.


Nöjd kund

Här kan du läsa om kunder som varit nöjda med mina insatser.
EFL Executive Foundation i Lund
Jag var inbjuden av EFL att hålla en förmiddag på deras Mentorprogram för Region Skåne, och temat var Hållbarhet i Ledarskapet. "Stort tack för din insats idag! Mycket uppskattat!" Henrik Lundgren, VD
Organisation & Förändring 
Pahlman AB 

Kontakta mig vid intresse att veta mera om våra tjänster:
Namn E-post Hur kan jag hjälpa till? Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn  Skicka in